Για Εμάς

Η εταιρία μας «Γη & Άνθρωπος» αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών με πολυετή διαδρομή στο χώρο της ψυχικής υγείας όπου καθημερινά, προσπαθούν να είναι δίπλα στους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν διαταραχές όλου του ψυχιατρικού φάσματος, με κύριο μέλημά να σταθεί αρωγός στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Προσφέρουμε φροντίδα τόσο κατά την οξεία, όσο και κατά την χρόνια φάση των παθήσεων, με στόχο τη θεραπεία – καταστολή των συμπτωμάτων, αλλά και την επανακοινωνικοποίηση των ασθενών μας.

Η «Γη & Άνθρωπος» δημιουργεί πρότυπες δομές ψυχικής υγείας όπου θα παρέχεται στους ασθενείς υψηλού επιπέδου φροντίδα και ιατρική περίθαλψη για την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων ψυχικής υγείας.

Από 1/1/2023 θα είναι σε λειτουργία οι πρώτες δομές μας ψυχικής υγείας, οι οποίες θα είναι στελεχωμένες συνολικά με περίπου 125 άτομα εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, νευρολόγους, παθολόγους, εργοθεραπευτές) και 45 άτομα διοικητικό προσωπικό.

Σκοπός

Βασικός σκοπός μας είναι να παρέχουμε ένα μοντέλο ολοκληρωμένης φροντίδας ψυχικής υγείας στην κοινότητα. Για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, συνεργαζόμαστε με τις κατάλληλες διεπιστημονικές ομάδες και τοπικούς φορείς και υπηρεσίες και εφαρμόζουμε τις κατευθυντήριες γραμμές που λαμβάνουμε από τον Π.Ο.Υ. Επιπλέον σε αυτό το σημαντικό σκοπό συμβάλλουν η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών που απαρτίζουν την ομάδα μας, η σωστή συνεργασία με τους χρήστες και τις οικογένειες τους καθώς και οι ενέργειες καταπολέμησης του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας της «ΓΗ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ» χρηματοδοτούνται μέσω του ταμείου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας.

Επικοινωνία

gh-anthropos-logo_teliko-white-1

Γη & Άνθρωπος 2022 – Created by Quantrum