Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Γη και Άνθρωπος”, στο πλάισιο της συνεχούς ανάπτυξής της αναζητά προσωπικό προκειμένου να στελεχωθούν και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους νέες μονάδες ψυχικής υγείας ανά την επικράτεια:

1)     Επιστημονικά Υπεύθυνους- Ψυχιάτρους, για την στελέχωση νέων Κινητών Μονάδων για την εκτέλεση και της μεταφοράς του φερόμενου, ως ψυχικά ασθενή στο πλαίσιο της Ακούσιας Νοσηλείας στις Περιφέρειες: Αττικής,  Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Κρήτης.

 

2)     Επιστημονικά Υπεύθυνους- Παιδοψυχιάτρους ή Παιδοψυχολόγους για τη στελέχωση Κινητών Μονάδων Παιδιών και Εφήβων στις Περιφέρειες: Αττικής, Πειραιά και Δυτικής Μακεδονίας.

 

3)     Επιστημονικά Υπεύθυνους Ψυχολόγους, για τη στελέχωση Μονάδων Ψυχικής Υγείας Οικοτροφείων τύπου Α4, οι οποίες πρόκειται να λειτουργήσουν και να φιλοξενήσουν άτομα (ενήλικες, παιδιά ή έφηβοι, νέοι ενήλικες) με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (διαταραχές αυτιστικού τύπου) στις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης).

 

4)     Επιστημονικά Υπεύθυνους Ψυχολόγους, για τη στελέχωση Κέντρων Ημέρας παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από διαταραχές του αυτιστικού φάσματος στις Περιφέρειες Αττικής και Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας και Ηλείας).

 

Απαραίτητα προσόντα Επιστημονικά Υπεύθυνου όλων των ειδικοτήτων:

·       Πτυχίο

·       Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

·       Τεκμηριωμένη εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών στη διεύθυνση Μονάδων Ψυχικής Υγείας ή Μονάδων και Προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και επαγγελματικής επανένταξης, ή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία πέντε (5) ετών σε ανάλογες Μονάδες

·       Μεταπτυχιακός ή/και Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών

·       Ξένες Γλώσσες – Η/Υ

 

Επιπρόσθετα η εταιρία αναζητά Ψυχολόγους ή και Παιδοψυχολόγους για την στελέχωση των παραπάνω μονάδων, χωρίς να είναι απαραίτητη η προυπηρεσία που απαιτεί η θέση των Επιστημονικά Υπεύθυνων.

 

Παρακαλώ αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση domes.psy@gmail.com, με την ένδειξη «Αγγελία εργασίας- Θέση Εργασίας Ενδιαφέροντος και την αντίστοιχη περιοχή».