Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Γη και Άνθρωπος”, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της αναζητά νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να στελεχωθούν και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους νέες μονάδες ψυχικής υγείας ανά την επικράτεια:

1)     Κινητές Μονάδες για την εκτέλεση και της μεταφοράς του φερόμενου, ως ψυχικά ασθενή στο πλαίσιο της Ακούσιας Νοσηλείας στις Περιφέρειες: Αττικής,  Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Κρήτης.

 

2)     Κινητές Μονάδες Παιδιών και Εφήβων στις Περιφέρειες: Αττικής, Πειραιά και Δυτικής Μακεδονίας.

 

3)     Οικοτροφεία τύπου Α4, οι οποίες πρόκειται να λειτουργήσουν και να φιλοξενήσουν άτομα (ενήλικες, παιδιά ή έφηβοι, νέοι ενήλικες) με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (διαταραχές αυτιστικού τύπου) στις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης).

 

4)     Κέντρα Ημέρας παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από διαταραχές του αυτιστικού φάσματος στις Περιφέρειες Αττικής και Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας και Ηλείας).

 

Απαραίτητα προσόντα Νοσηλευτικού προσωπικού:

·       Πτυχίο

·       Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

·       Επιθυμητή προϋπηρεσία

·       Όρεξη και διάθεση για εργασία

·       Ομαδικό πνεύμα

 

Παρακαλώ αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση domes.psy@gmail.com, με την ένδειξη «Αγγελία εργασίας- Θέση Εργασίας Ενδιαφέροντος και την αντίστοιχη περιοχή».